Menu
Menu

Blog

|

Kunsten at være dig

Big fat snake

Øvet som en gal på koret til One night of Sin tour med Big fat Snake.

Det har ligget på USB stik og været på i bilen ligegyldig hvor og hvornår jeg kørt. Det er for mig den bedste måde at jeg først hører de sange jeg skal kunne, igen og igen.

Når jeg så har fornemmelsen for vers, omkvæd, solo osv…begynder jeg at synge med på den stemme jeg skal kunne. I dette tilfælde havde Rikke, den forrige korpige været så sød at maile mig sangene hvor hun øvede kor med Malene (Som stadig er med) og jeg fik af vide jeg skulle øve de lyse stemmer. Malene har de dybe…

Så jeg har skrålet og suget navlen ind og gjort ryggen bred, for der er nogen meget høje omkvæd, og jeg er mest den dybe… forandring fryder. Det er mega sjovt, dejligt og fantastisk hyggeligt. Jeg har ikke været på tour siden jeg lavede Finn og Co i 2002.Jeg har nemlig skabt børn og lavet andre projekter og sange…

Men Asger, min mand har tourneret alle årene med Snake, siden 1997.

Jeg har dog sunget på en del af pladerne/ cd`erne. Men nu var det NU. Nu er det NU..

skal i med, så kig på planen

www.bigfatsnake.com

 

Tilbage til Bloggen