Menu
Menu

CV

Yasmin Elvira Steenholdt

Curriculum Vitae

Sanger, komponist, tekstforfatter, stemmetræner, speaker, danseinstruktør og Lege-agent.  Født juni 1969 I København. Grammy for bedste Rap/Dance single i 1990. Har udgivet 2 cd`er med Soulschock og Cutfather og 2 cd`er under navnet Aphrodesia, samt en del improviserede, meditationskoncerter.

2019

Teatermusical “GHOST” Marts-Maj

2018

Januar-marts

Danseforløb, rytmik, balance, puls, fantasi

Til institution med 100 børn i Helsingør

Diplom “Iscenesættelse og performativitet”

Maj-august

“Tonen i livet”

Sang i Specialinsitutioner

Danseforløb August til november Helsingør kommune

Kulturpakker Gentofte kommune efterår

Arbejder med bogen “Tonen i livet”

 

 

2017

Ronja Røverdatter turnè

Docken kbh, Århus, Odense, Fredericia, Esbjerg (Januar,Februar)

Dans uge 6 på Enrupskolen. 7 klasser

Danser med opmærksomhed og leg. Rytmik. Sang. Puls og hvile. (Februar)

Sangskrivning, workshop Børnehuset Nyrup. 3 uger. (Marts)

Diplomuddannelse i Børne/Unge Kulturformidling (April, maj)

“Syng med 0.klasserne” Helsingør kommune og musikskole

9. klasser. 4 lærere. 600 børn

Finale 7.4 i Klosterkirken

Zumba i forløbsprogrammer, Helsingør rehabilitering.

2016

Børne og Unge Kulturformidler Diplom uddannelse optaget, start 2017

Koncerter med mit band SoulJazz De Luxe: Sommer, efterår: Kulturnat

Store Legedag Kulturværftet. Koncert og leg: Juni

Kirkesanger Hornbæk Kirke

Støtte/ Kompetenceforløb børn nov, dec-: Volapyk-rytmik

Workshop med international klovn i Århus: Maj & November

Bevægelse, gymnastik, Zumba på Rehabiliterings center Poppelgården og Montebello.

Vapnagård på 4. år

” Syng med Shakespeare” samarbejde mellem Helsingør musikskole og børnekulturen. 3 ugers forløb med 6 børnehaveklasser, 6 sanglærere. Alle samles til finale i Hal  14 den 29.1 og det ender med 700 børn til Historiefortælling og sang.-

Spiller Undis og heksefugl i Ronja Røverdatter i Lyngby Kulturhus. Marts måned.

2015  Sanginspirator på “Syng med Halfdan” i Helsingør kommune. Besøger forskellige skoler og synger med børnhaveklasserne udvalgte Halfdan sange. Efter tre ugers forløb afvikles der kæmpesangkor med kommunens børnehaveklasser i Hal 14 ved Værftet. 700 børn samles på Halfdans 100 års dag.

TUBA ambassadør. Udgivelse af sangen “Kys mit hjerte fri”

2014 Play and  Learn i Gentofte kommune, underviser i Afropowerdans og Zumba i Helsingør Kommune socialpædagogisk dansearbejde, Dansens dag i Helsingør, Kamælæonkoncerter med egne kompositioner og eget band KATAPONK. Programspeaker på TLC. Coaching i virksomheder med budskabstræning. 60 besøg i børnehaver med dans og sang og øjeblikkets intelligens. Programspeaker for TV kanalen TLC (Discovery)

2013 Kunstskab (Helsingør Kommune), underviser i Afropowerdans og Zumba i Helsingør Kommune, mere end 50 besøg i daginstitutioner i Gentofte Kommune med sang og jungledans, medlem af Lisbeth Zornig Andersens tænketank, Idékvinde på projektet “Moderne Blues” for unge udsatte sammen med Henrik Appel Esbensen (landsleder for www.tuba.dk), Instruktør til Dansens Dag 2013, afholder improviseret meditationskoncert i Radio 24/7. Meditationskoncert Esrum Kloster, udgiver Stemmer på Kanten sammen med Asger. Skriver sange med gruppen KATAPONK til Kamælæonkoncerter. 70 børnehave besøg med eget koncept Jungledans og sang. Konceptet går ud på en det vigtigste i vores liv, at få glæde, frihed og mod til at være os selv. Guidede meditationer på  LO-Skolen.

2012 Komponerer “Fri for Mobberi” sang for Gentofte Kommune. Certificeret Afropowerdance® instruktør. Programspeaker for TV kanalen TLC (Discovery). Diverse speaks for HTH, Femina, Marabou, Guldbarre, Sadolin m.fl. Fast Zumba®-lærer for Helsingør Kommune, LO-Skolen og Fitness World. Sangundervisning og -coaching for 50 børn og unge på PUK musical i Hornbæk. Underviser på “Kunst i Projektopgaven”, Helsingør Kommune. Ambassadør for Helsingør Unicef-by, herunder Zumba© for Zambia events. Assisterer på SoulVoice® uddannelsen i Schweiz.

2011 Coaching og kreativ støtte til 80 til 120 elever på PUK musical Hornbæk. Zumba undervisning på LO-skolen. Meditationskoncerter i Danmark og Tyskland. Certificeret SoulVoice® Practitioner.

2010 Komponerer “Sammen er vi regnbuen”, som uropføres ved åbningen af Helsingør Kulturværft, og varetager det musikalske arbejde med 600 børn i processen. Uddannet i Zumba® B1, B2, Toning. Underviser på “Get Moving” for 300 unge i Helsingør Kommune. Indtaling af Renee Toft Simonsen novelle som podcast til Femina. Indsynger Feminas egen sang “Free your colours”. Sangtræner på Helsingør Kommune’s musical. Udgiver improviserede mediatationskoncerter med Asger Steenholdt under navnet “Yanda”.

2009 Event assistent Tvfestival.dk. Ansat i Helsingør kommune som sangtræner i klub m. 220 børn. Sangtræner og holistisk tema-kvinde for Remees grupper på X-Factor. Sangtræner på Helsingør Kommunes musical for 78 unge. Egne klienter og elever indenfor stemmetræning og coaching. Fast speaker Femina. Freelance speaker for diverse.

2008 Assistent på Soulvoice.net i Italien. I supervision som stemmeterapeut i Schweiz. Idèkvinde og organizer på Bogreception Sjælens Stemme. PR for Karina Schelde (interviews, foredrag, radio og tv).

2007 Udgiver Cd’en “Indigo” på Sundance under navnet Aphrodesia. Rejser og supervision i stemmeterapi i Frankrig. Assistent i Danmark på uddannelsen “Stemmens kraft”. Medkomponist på sangen “Dont Know Why” til BFS.

2006 Rejse med Lars Muhl, Uddannet AuraSoma terapeut, uddannet Mentaltræner hos Jacob Strachotta.

2005 Støttepædagog for ADHD barn i Rudolf Steiner børnehaven Sindshvile.

2004 Udgiver det anmelderroste album “Lavandou” med duoen Aphrodesia, og musikken bliver efterfølgende brugt i flere TV-serier, bla. “Ørnen” og “Borgen”. Skriver værket

“Deep Love” til fotografen Pia Britton’s udstilling i Stockholm.
1990-2005 Sangerinde/skuespiller:“HAIR” (Betty Nansen Teatret, Paris & DK), Finn Nørbygård

(“Finn og Co”). Kor på TV-show’et “Stjerne for en Aften”. Grammyvinder (“Wanna Dance”). Sang på plade og/eller live med TV2, Blachmann, Remee, Sko/Torp, Hanne Boel, Bigfatsnake, Lisa Nilsson, Eric Gadd, Sanne, Nikolaj Steen, Henrik Launbjerg, Morten Remar, Papkasseshow, Randi Laubek, Frida, Kaya, Erann DD, Niels HP, Sebastian m.fl.

Har som træner og coach kombineret erfaringerne fra kunstnens verden med frigørende og teambuildende teknikker fra uddannelsen som stemmeterapeut, og har en bred erfaring med at arbejde både med børn og voksne indenfor musik, kreativitet og teambuilding.