Menu
Menu

Blog

|

Kunsten at være dig

Dans Forår, kom til mig

Foråret er her. Solen varmer – med lidt god vilje.

Tiden står pludselig stille et øjeblik for blåmejsen vimser og finder et sted at bygge rede. Busken er grå men levende, i den er et sangkor uden lige af gråspurve, så tager jeg mig tid og kigger på den, lytter er der fuld af liv i de grå grene. Også ude i byen, jeg møder mange kvinder (især) der længes efter livet.

At komme udaf den daglige følelse af hamster hjul. Derfor elsker jeg mit socialpædagogiske danse arbejde. Der hvor ord stopper, og der hvor hjernen hopper – udaf at forstå og strukturere. Op for musikken, de multikulturelle grupper af kvinder står side om side. Zumba® er i gang, bassen giver jordforbindelse og løsner de stive knæ, lydende fortæller hvornår  vi går fra vers til omkvæd, nogle rytmiske lyde – alle forstår det.

Det er det nonverbale sprog, alle kan være med. Det er det jeg elsker ved lyset, foråret, livet, musikken og sangen. Det giver håb og nyt liv i ydre som indre. Vi bliver mere modige og tør drømme, tør give os hen også selvom vi har troet vi ikke havde rytme eller en tone i livet. VÅS, siger jeg. Alle kan synge og alle kan danse. Jeg ser det gang på gang.

Tilbage til Bloggen