Menu
Menu

Blog

|

Kunsten at være dig

Kys mit hjerte. Kærlighed og passion

 

KYS MIT HJERTE FRI

Synes sangen skal stå for sig selv og derfor skriver jeg her.

Kys mit hjerte blev skrevet for 17 år siden. Et sted på nørrebro, en ung mor i knibe og konflikt indeni. Lykkelig over førstefødte lille dreng. Ulykkelig i hjertet, den evige rejse mellem lykke og sorg, glæde og smerte. Fortid, nutid og fremtid.

Det musikalske samarbejde med min livsledsager Asger, blev frirummet for hjertets sang. Vores første danske sange opstod her. I rummet: kærester, forældrer, musikere og eventyrere…

Vejen har været lang, en dag i september 2014 stod vi i Svendborg og skulle spille på TUBAS personaledag. En festdag for frivillige og alle ansatte. En smuk aften med kig til vand og havn. En smuk aften med kig ind i lysende øjne, passionerede mennesker der gør en forskel for så mange unge i klemme. Her giver TUBA et lys i mørket. Det lys skinnede i rummet. Vi dedikerede spontant Kys mit hjerte fri.
Vi blev også ambassadører for TUBA den dag, og Kys mit hjerte fik vinger. Vi valgte at genindspille og indsynge sangen. Vi fik også Rishi til at producere det hele. TAK for det!!
et nyt samarbejde med kindred spirits er opstået og nu vil lave en hel CD med de danske viser. Kys mit hjerte fri er første barn.

 

 

Tilbage til Bloggen

Skriv en kommentar