Menu
Menu

Blog

|

Kunsten at være dig

Nyt år, uddannelse, børn og musik

Godt nytår.

Mit eget nye år, bringer flere moduler på Diplomuddannelsen. Jeg er ved at tage ” Diplom i Kulturformidling til Børn og Unge”

Det er sjovt, svært, vildt og tosset. Tosset fordi, det ligger mig nemt at “gå ud” på gulvet og gøre noget. Få børn, unge, voksne, til at synge, danse, lave gruppearbejde, bryde deres grænser indenfor sang. f.eks

Men at skulle læse om, og skrive om det, og forstå teorien der er underliggende. WOW

Når jeg går til eksamen, er jeg ihvertfald ude på dybt vand, og må tænke som Pippi

“Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”

Pippi er min mentor – hun vender tingene på hovedet, og når V(I) voksne, bliver meget voksne, så får den et drys glimmer og desserten først. Det giver mig energi, og tro på, at min unikke måde at “indlære” på, er god nok. Ligesom du og du og du, er god nok. Det er sjovt at gå i skole, som voksen:) Og så har jeg et tre måneders danseforløb samtidig med en masse sang. Og det er perfekt, at intet er det samme hver dag- Ses derude. Jeg glæder mig, også til eksamen igen i februar 🙂 Hvis jeg siger det nok, bliver det sandt.

Tilbage til Bloggen