Menu
Menu

Blog

|

Kunsten at være dig

Play and Learn

Det er december, det er julemåned. Tid til refleksion og lys i mørket. Tid til dig og mig og mig og dig.

Vi er ved at skrive vores Fri for mobberi sang, på engelsk. På dansk hedder den “Her er plads til mig” Gentofte kommune går foran med lygten. Børn i børnehave skal lege engelsk.

Vi oversætter vores sang, ændrer den lidt også. En sang jeg har sunget på dansk i Gentofte gennem 1 år. En sang der får alle børn med, der giver en samhørighed og glædesfølelse.

Jeg har nok set og hørt og rørt ved 2000 børn, og alle elsker at de kan skråle med, fordi det handler ikke om at synge korrekt, det handler om modet til at give lyd. Lysten til at give lyd, og derved glæden ved at give lyd.Eller omvendt rækkefølge. Jeg er igang med besøg, hvor de børn jeg møder er blinde, nogle døve og nogle kan ikke gå. Vi sidder/ ligger på en måtte. Jeg synger til hver og en med musik og uden også med min stemme direkte på kroppen.

Den blinde pige lagde hånden på mit hjerte og mærkede stemmen der. Ingen af de børn har et sprog, og det rører mig dybt at musik når alle. Netop fordi det er stemninger, følelser og nærvær. Det koncept vi skriver sangen under hedder Play and Learn. Det er spændende og jeg endnu ikke hvordan sangens ordlyd bliver. Men nok noget med ME and YOU.

Tilbage til Bloggen