Menu
Menu

Blog

|

Kunsten at være dig

Sangworkshop i institutioner

Lige færdiggjort et stort sangprojekt i en daginstitution. De ønskede et forløb, hvor fire grupper fra 3-6 år skulle “skrive” deres egen sang.- Jeg tog på inspirationsbesøg – indsamlede noter og viden og tanker. Før det havde min musikalske partner og jeg, lavede 4 tracks (instrumentale) happy, fjolle, dance og slow track. Hver gruppe skulle så vælge det, de var tiltrukket af. Ingen valgte det langsomme, men to valgte det samme. Helt perfekt. Kunsten er at lave forskellige melodier over samme akkorder, og det kunne vi. Børnene kastede tanker ud, når de hørte musikken…vi dansede ordene og rytmen ind i kroppen. Som jeg siger til dem “højtaleren er kroppen” 3 uger. Finale i fredags. Op på scenen foran forældre og familie. Synge til hver deres sang..alt fra Discokuglen, Fjollehunde, Røvere i Byen og Når vi bliver voksne. Før jeg mødte dem, havde de i et forløb arbejde med børnemusik gennem tiden. Og dertil havde hver gruppe ønsket to sange til mig. Jeg afsluttede dagen med Steffen (Danser med Drenge) med 8 sange, som alle sang med på,- for de kendte dem. Genialt at børnene vendte mod os på scenen hvor de sad, og derved blev publikum i salen vidner til børnenes intim koncert/syng med…

Et vidnunderligt forløb med skønne engagerede pædagoger, børn, voksne rundt omkring.

Meget mere af det- Det er sjovt, og jeg elsker mit arbejde….

Tilbage til Bloggen