Menu
Menu

Blog

|

Kunsten at være dig

Time-OUT til skoler og SFO

Time. Out. In. Out. Alle har ret til en pause, og det ved vi udemærket godt. Især børnene jeg møder. I heldagsskoler, inklusion, lidt fritid eller ingen, pligter, lektier og meget mere. Ja, det er en del af livet. Vi er alle en del af det.  Er der en pause indimellem, bliver de nu spist af en dims i hånden en opdatering eller ? Himlen er der endnu, fuglene i træerne, bølgen på havet, et ansigt på gaden, et smil fra en baby, en leg med ens bedste ven.

Jeg kommer ud på skolerne og i SFO `erne med mine TIME-OUTS. Drømmerejser, mindfulness og hvad det ellers kan hedde. Men  jeg kalder det TIME-OUT tid til dig. TIME-OUT take a break. Jeg giver det også i personalegrupper, en landing på dagen.

Men igen og igen er børnene min scene, og mit passionspunkt. Der jeg har det sjovest, der hvor jeg puster til livet. Og hvis ikke jeg gør det jeg brænder for, hvem skal så gøre det for mig?

Jeg tager mine egne pauser hver dag, hvis ikke jeg når hjem mellem opgaver, så sidder jeg i bilen med en meditation eller bare i   min vejrtrækning . Hos børnene falder der ro på flokken, tyngdekraften har taget over, vejret trækkes dybere, opmærksomheden giv kontakt til “eget rum” Selvet. Klare øjne og højt humør følger efter, og hvem kan sige nej til det. Young Girl Lying Down On The Grass

 

Tilbage til Bloggen