skip to Main Content

Interaktiv koncert – sanGskab

Jeg siger til alle, at jeg synger med alle. At vi har den stemme vi har, og måske lyder den af ingenting, eller mange kender til

at sige “jeg har ikke en tone i livet” MEN jo, det har du. Selv de børn med multiple handicap, jeg besøger (støttet af gentofte kultur)

synger. Skulle jeg sige de ikke kunne synge? Jeg spejler det de giver mig, og sammen bliver det en duo, en sangfoni, faktisk

I store grupper, starter jeg med legende opvarming. og stille føres vi hen til harmoniske melodier, der overtager hinanden. Kroppen er forstærkeren, og vi kan skrue op og ned, synge fra et bjerg eller stille til en mus. Vi oplever samhørighed, glæde og mening og håb vokser. Vi er meget mere end krop. Se under corona, hvor meget fællessang gjorde for vores livskvalitet. Det er det jeg forsøger at åbne for. Modet til at give lyd, være sammen og forstærke en lille stemme til et kor. Vi starter stående og ender liggende. Og her afslutter jeg alle seancer med en melodi og ord, der opstår i nuet fra gruppen. Elsker mit arbejde. Ro i hjertet, ved eksamensangst, ro i kroppen og kontakt med fødder og moder jord. 

Back To Top